lucian huzum a scris:
Derularea de relatii comerciale cu societati inactive, cu activitatea suspendata sau care nu sunt inregistrate conform legislatiei in vigoare va atrage raspunderea in fata organelor de control. Este bine ca inainte sa incheiati o tranzactie comerciala cu o societatea asupra careia aveti suspiciuni sa o verificati din punct de vedere al activitatii (pe site-ul registrului comercului) si din punct de vedere al situatiei fiscale - activa sau inactiva (pe site-ul ministerului finantelor). Va asigur ca o astfel de verificare care dureaza 1-2 minute va salveaza de multe neplaceri.
Ma tem ca nu ati inteles, eu in calitate de agent economic am emis facturi unui alt agent economic real cu acte in regula. Un reprezentant al agentului respectiv (cumparator) a falsificat facturile emise de mine (probabil nu vroia sa se vada ce a cumparat de la mine). Facturile mi le platea cu ordin de plata. Problema mea este ca in dezinteresul individului pentru facturile pe care le emiteam au ramas cateva nesemnate de catre acesta