avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vecinul(srl) ma deranjeaza cu zgomot
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vecinul(srl) ma deranjeaza cu zgomot

Buna ziua,

O societate comerciala si-a deschis anul trecut un atelier de tamplarie in imediata vecinatate a locuintei parintilr mei.

Noi am facut o sesisare la Garda de mediu Deva in noiembrie 2011, in care am specificat ca aceasta fima ne deranjeaza cu zgomotul facut de utilajele de taiere a lemnului, iar in urma acestei sesizari, cei de la garda au trimis un evaluator al nivelului zgomotului. A venit acel evaluator intr-o zi in care firma nu a lucrat! Am mers impreuna la patron si l-am chemat sa puna toate utilajele in functiune pentru a se putea masura nivelul zgomotului. A venit patronul si a pus in functiune circularul de taiat cherestea dar in gol, refuzand sa puna material lemnos la taiere! Binenteles ca in aceste conditii, nivelul zgomotului nu a fost cel corect, iar evaluatorul a masurat in aceste conditii nivelul zgomotului!

Acum noi dorim sa facem contestatie la Garda de mediu in care sa sa sesisam acest aspect, dar avem nevoie pentru asta un raport corect al nivelului zgomotului intocmit de catre un evaluator autorizat. Adica dorim sa-i surprindem in ipostaza in care lucreaza la capacitatea maxima(ideie sugerata tot de un salalariat de la garda de mediu).

Cum rezolv aceasta problema?
[EDITAT]


Interventie moderator:
Va invit ca inainte a posta mesaje de genul celui editat, sa consultati Regulamentul forumului.
Va multumesc.

Moderator,
Gabriela Ionescu

Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Firma care ma deranjeaza cu zgomotul ContSters219511 ContSters219511 Buna seara, Am facut petitie la Garda de mediu pentru ca o firma de prelucrarea a lemnului care are sediul vecin cu locuinta parintilor mei, ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)
Contestare autorizatie de functionare societate comerciala lflorentin lflorentin Buna ziua, Ma tot chinui de oaresce timp sa aflu ce masuri am la dispozitie pentru a contesta autorizatia de functionare a unei societati comerciale cu ... (vezi toată discuția)