avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat fiscal !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat fiscal !!!

O sc aflata in suspendare a activitatii, aflata in regim derogatoriu de la depunerea declaratiilor fiscale, doreste lichidarea voluntara. Poate obtine certificat fiscal de la administratia financiara de care apartine pt a continua demersurile la registrul comertului pt lichidare, dizolvare a societatii?
Cel mai recent răspuns: lilyanna , utilizator 21:34, 3 Aprilie 2012
Da.
am depus cerere pt a obtine certificatul fiscal dar cei de la admin financiara nu imi elibereaza certificatul pe motiv ca firma figureaza suspendata ..
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
lilyanna, utilizator
Nu conteaza ca firma este suspendata. Exista o fisa pe platitor si ei in acel certificat fiscal trebuie sa certifice daca aveti datorii sau nu. Cereti-le baza legala pentru care ei refuza eliberarea acestui certificat.
multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de firma si implicit de anaf MARIANXXL2000 MARIANXXL2000 In ian 2008 am deschis o firma de servicii protectia muncii. In august am incheiat orice activitate (angajati, facturi etc). In aprilie 2009 am suspendat firma ... (vezi toată discuția)
Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)
Firmele in dizolvare platesc impozit forfetar? lumy27 lumy27 Am 2 firme aflate in dizolvare judiciara, una conform art.237 din legea 31/90 iar cealalta pt certificat de inmatriculare nepreschimbat in termen legal. ... (vezi toată discuția)