avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preaviz contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preaviz contract inchiriere spatiu comercial

Intr-un contract de inchiriere spatiu comercial pe durata determinata (pana la 01/09), in care nu este specificat termenul pentru preaviz, in calitate de proprietar, cu cat timp inainte sunt obligat sa anunt ca NU doresc reinoirea contractului de inchiriere dupa expirarea termenului?

Alte discuții în legătură

Pot rezilia un contract de inchiriere fara a respecta termenul de preaviz ? raducrc raducrc Buna ziua , In urma cu doua luni jumatate am inchiriat un spatiu comercial , in care am deschi un magazin de imbracaminte . Vanzariile nu merg asa cum ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unui spatiu comercial lasat mostenire? Karlina Karlina Buna seara.Va rog sa ma ajutati intr o problemă,dacă îi pot spune asa...Mătușa mea mi a facut testament cu intrare în posesie după moartea ei pentru un ... (vezi toată discuția)
Plata chirie spatiu comercial Tomix Tomix Am avut un spatiu comercial luat in chirie pe o perioada nedeterminata. Am stat in chirie 2 ani si acum m-am hotarat sa-mi gasesc alt spatiu comercial. Timp de ... (vezi toată discuția)