Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la Romseh Focsani si pana acum nu am primit nici o informatie, nici un divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nici eu si nici sotul meu care are Certificat la Bere Lichior Margineni nu stim ce mai putem face cu aceste certificate. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Buna ziua , si eu am certificat de actionar , dar nu il gasesc l-am ratacit , desi primesc in fiecare an dividente la Brd. Pot sa il vand certificatul daca nu il gasesc? Figurez undeva ca am un astfel de certificat ?
Da. Luati legatura cu un broker de la o firma autorizata in tranzactionare pe bursa de valori Bucuresti din zona dumneavoastra (sa aveti buletinul la dumneavoastra). Prin el puteti sa le vindeti. Tot prin el sau direct la depozitarul central puteti sa solicitati un extras de cont pentru a vedea ce actiuni detineti la data curenta.
si parintii mei au actiuni de la fabrica de zahar navodari. fabrica s-o desfiintat cu foarte multi ani. nu stiu daca mai e valibila vreo actiune stiti unde pot sa intreb??