avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca in cadrul BOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca in cadrul BOR

poate un preot care a fost concediat pe motivul ca a depistat neregului financiare ( retineri din salarii nejustificat, semnaturi false pe statele de plata)sa isi ceara drepturile in instanta?poate aduce episcopia intr-un proces? poate instanta sa il repuna in drepturi?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:43, 3 Aprilie 2012
e prea vag ce ne spuneti. parohia in orice caz are dreptul de a recupera de la Sfintia sa banii pe care nu poate sa ii justifice; dar si el, daca nu i-a fost desfacut contr de munca conf legii poate sa ceara salariile restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii sexu sexu ce se intimpla daca angajatorul nu respecta termenul dat conf codului muncii art 252 alin 3 ? (respectiv 5 zile) (vezi toată discuția)
Decizie concediere neagu laura neagu laura bn ziua, va relatez cazul a 3 preoti care au fost caterisiti( concediati) pe motiv ca au depistat ca de cativa ani li s-au retinut bani din salariu in mod ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere legal e obligatorie plata contribuției la biserică? Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, va rog sa îmi spuneți. .....dpdv legal e obligatorie plata contributiei la biserica? Nu de alta, dar avem copil mic, cheltuieli multe, iar un ... (vezi toată discuția)