avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Sunt o tanara necasatorita.Am o prietena care e insarcinata si vrea sa avorteze, dar nu vreau sa o las. As dori sa propun sa facem un act de adoptie inca de acum (ca sa o conving sa nu avorteze cat inca are timp), prin care eu sa ii arat ca vreau sa adopt copilul, iar ea, daca vrea, sa se poata razgandi dupa ce naste, timp de o luna, dar eu sa nu ma pot razgandi.
Pentru a putea adopta copilul chiar de la nastere, trebuie sa am un anumit venit?
Ce alte conditii trebuie sa indeplinesc?

Alte discuții în legătură

Complicat: nu vreau sa fiu tata anonim266 anonim266 Buna ziua, am 18 ani si recent am avut o prietena de 21 de ani care dupa 2 saptamani dupa ce ne-am depsartit..imi spune ca este insarcinata...s-a confirmat ca ... (vezi toată discuția)
Adopție Marianamariana222 Marianamariana222 Buna ziua, Ajutati-ma, va rog, cu o problema! Am o prietena care trebuie sa nasca si nu vrea sa pastreze copilul. A spus ca vrea sa il lase in spital. Tocmai ... (vezi toată discuția)
Probleme fosta prietena insarcinata Soare111 Soare111 Sa o luam de la inceput: Am avut o prietena si am fost impreuna 5 luni, am aflat acum o luna jumate ca este insarcinata deci are destul timp sa faca avort. Ea ... (vezi toată discuția)