avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adopție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adopție

Buna ziua, Ajutati-ma, va rog, cu o problema! Am o prietena care trebuie sa nasca si nu vrea sa pastreze copilul. A spus ca vrea sa il lase in spital. Tocmai am aflat si inca incerc sa o conving sa nu o faca. Daca chiar nu vrea copilul atunci s-ar putea sa il iau eu cu sotul meu sa il crestem? Daca i-as propune, ea ar fi foarte incantata mai ales ca ne si cunoastem de mici si suntem din acelasi sat. Stiti cat ar dura in cazul asta procesul de adoptie si daca este posibil sa il luam de la nastere sau care ar fi optiunile sa nu il lasam in spital atat de mult privat de afectiune? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Adoptie just_me_12345 just_me_12345 Sunt o tanara necasatorita.Am o prietena care e insarcinata si vrea sa avorteze, dar nu vreau sa o las. As dori sa propun sa facem un act de adoptie inca de ... (vezi toată discuția)
Urmează să nasc și as vrea sa las copilul in maternitate, ... Ana-Maria???? Ana-Maria???? Urmează să nasc și asi vrea sa las copilul in maternitate, cum procedez? Ajutați.ma (vezi toată discuția)
Buna ziua! bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere. ... madalina.b@hotmail.com madalina.b@hotmail.com Buna ziua! Bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere ( nefiind casatoriti , fetita este pe numele meu si liniuta la tata ). Mentionez ca suntem ... (vezi toată discuția)