avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urmează să nasc și as vrea sa las copilul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urmează să nasc și as vrea sa las copilul in maternitate, ...

Urmează să nasc și asi vrea sa las copilul in maternitate, cum procedez? Ajutați.ma
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:29, 10 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o, saracul sufletel...Incerc de cativa ani sa am un copil. Si nu reusesc. Ce norocoasa sunteti ca s-a intamplat ...Ce mult mi-as dori sa va pot ajuta cumva
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
adelalaz, utilizator
Unde? Cand? Îl dați spre adopție?
Cati ani aveti și care e motivul?
Luati legatura cu cei de la dgaspc, daca situația dvs e precara, copilul va fi declarat adoptabil

Nu aveti cum sa il lasati pur și simplu in spital, fapta e de abandon si se pedepsește penal.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adopta temporar un bebe? GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Dacă eu si sotia dorim să adoptăm doar temporar un copil,bebelus ,pentru a i face un bine si lui,caci ne a murit copilul la nastere si sotia ... (vezi toată discuția)
Evitare santaj in privinta paternitatii Iulian03 Iulian03 Buna ziua, am avut o relație extraconjugala cu o femeie. După câteva luni a zis ca e însărcinată. Nu știu daca eu sunt tatăl copilului dar ea vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Adopție AncaPanda AncaPanda Femeie necăsătorită salariată vârstă 47 ani poate adopta fetita abandonată in maternitate? (vezi toată discuția)