Buna ziua, am avut o relație extraconjugala cu o femeie. După câteva luni a zis ca e însărcinată. Nu știu daca eu sunt tatăl copilului dar ea vrea sa-l abandoneze.daca ma declar eu ca tata, deși nu sunt, si sa iau eu copilul(eu sunt căsătorit si mai am 2 copii), cum as putea sa ma protejeze de un viitor santaj sau ceva de genul asta. Mama nu e interesata deloc de copil.va multumesc!
Daca abandoneaza copilul mama va avea probleme cu legea penala si poate ajunge hiar dupa gratii in functie de situatie.
De protejat ar trebui sa stiti singur cum sa va protejati.
E usor, nu va lasati santajat. Dupa ce naste, il puteti recunoaste si il puteti obtine la domiciliul dvs daca vreti asta si puteti exercita singur autoritatea parinteasca daca femeia il va abandona.
E prematur de acum sa va ganditi la asta, asteptati sa nasca si vedeti atunci.
oricum am sa exercit singur autoritatea parinteasca, deoarece ea nu-si doreste copilul, dar ma gandesc pe viitor, cum ar fi cazul de iesire din tara cu copilul cand trebuie acceptul si celuilalt parinte cred, nu? sau sa nu vrea peste cativa ani sa-l ia.
Copil fara tata
Panseaua
Doresc pareri referitor la aceasta situatie:
Ea traieste in concubinaj cu El.
Ea cetatean roman, el roman si francez. Ea are loc de munca si o locuinta ... (vezi toată discuția)