avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare adresa pc de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare adresa pc de lucru

1. De ce acte am nevoie pt a schimba adresa unui pc de lucru la un SRL?
2. Daca adresa la care se muta pc de lucru este proprietatea asociatului, mai am nevoie de ctr de comodat sau e suficient sa prezint dovada de propietate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 10:50, 4 Aprilie 2012
[ link extern ]
poate va lamureste acest link
Chiar daca asociatul este proprietar trebuie sa încheiați un contract de comodat.
La depunerea dosarului aveti nevoie de formular tip ce-l gasiti la ORC, hotarare AGA sau decizie asociat unic, contract de comodat si copie de pe actul de proprietate, declaratie prin care autorizati sau nu activitati la punctul de lucru. Nu este necesar moficarea actului constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social. am nevoie de aga? adela05 adela05 1. Daca am un SRL cu sediu social expirat, pentru a depune Act Aditional la ctr de comodat, trebuie sa am si AGA?? 2. Si daca ctr de comodat este expirat din ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru. seli seli Care sunt etapele si actele necesare deschiderii unui punct de lucru pentru un SRL? Multumesc. (vezi toată discuția)
Deschidere pc lucru societate in curs de infiintare adela05 adela05 In dosarul de infiintare a unui SRL, daca vreau sa am si un pc de lucru, depun ctr de comodat pt pc de lucru (si ctr este intre propietar si srl in curs de ... (vezi toată discuția)