avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru.

Care sunt etapele si actele necesare deschiderii unui punct de lucru pentru un SRL?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 21:51, 19 Noiembrie 2014
In primul rand va trebuiue Decizia asociatului unic sau Hotararea AGA cu privire la acest fapt, dupa care va trebuie actul de proprietate asupra spatiului sau contract de comodat si inregistrate la ORC.
In completare la raspunsul doamnei avocat: dovada de propietate SI dovada dreptului de folosinta (exp. contract de comodat, contract de inchiriere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru onimada onimada Buna ziua! Spuneti-mi si mie cum sa procedez pentru a trece un punct de lucru in actele unui SRL-D daca inchiriez apartamentul ce urmeaza sa fie punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa pc de lucru adela05 adela05 1. De ce acte am nevoie pt a schimba adresa unui pc de lucru la un SRL? 2. Daca adresa la care se muta pc de lucru este proprietatea asociatului, mai am ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)