avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Buna ziua! Spuneti-mi si mie cum sa procedez pentru a trece un punct de lucru in actele unui SRL-D daca inchiriez apartamentul ce urmeaza sa fie punct de lucru dupa deschiderea societatii si de asemenea cum decontez chiria in contabilitatea avand in vedere ca se inchiriaza de la persoana fizica!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 21:42, 19 Noiembrie 2014
Buna ziua,

Mergeti la registrul comertului pentru a deschide punctul de lucru. Aveti nevoie de contractul de inchiriere vizat la anaf, decizia asociatului unic/hotararea aga, acordul vecinilor, declaratia model 2 si cererea tip.
In termen de 30 de zile dupa ce ies actele de la registru trebuie sa il declarati la anaf si sa cumparati registrul unic de control.
Daca platiti in numerar, cel de la care ati inchiriat trebuie sa va semneze o dispozitie de plata.
In completarea raspunsului domnului contabil:
1. Contractul se va inregistra la ANAF doar in conditiile in care se inchiriaza spatiul de la o persoana fizica;
2. Termenul de pronuntare a solutiei si de admitere a dosarului de la data depunerii acestuia este de 5 zile lucratoare;
3. Si cel mai important, la ORC este necesara si dovada de proprietate a spatiului (exp. contractul de vanzare-cumparare);
4. Identificati si codurile CAEN, ce vor fi autorizate la punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru - coduri caen qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru si am cateva nelamuriri: - am gasit toate actele necesare pe onrc dar pe un alt forum am citit ca pe langa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Deschidere puncte de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: firma la care lucrez vrea sa isi deschida doua puncte de lucru in aceeasi localitate. As ... (vezi toată discuția)