avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac impotriva unei hotarari pronuntate intr-o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac impotriva unei hotarari pronuntate intr-o cauza avand ca obiect plangere contraventionala

Va rog sa-mi comunicati care sunt caile de atac impotriva unei hotarari irevocabile pronuntata de o prima instanta in cauza unui dosar avand drept obiect contestarea unei contraventii privind circulatia pe drumurile publice.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 4 Aprilie 2012
O hotarare irevocabila mai poate fi atacata doar prin intermediul unei cai extraordinare de atac ..contestatie in anulare si/sau revizuire (art.317-328 C.proc.civ.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)