avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu angajati intra in CCC
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu angajati intra in CCC

Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire. Daca un PFA are angajati si urmeaza sa intre in concediu de crestere copil, ce se intampla cu PFA? dar cu anagajatii?

Din cate stiu eu pentru a se putea beneficia de indemnizatia crestere copil PFA-ul trebuie suspendat. Dar in cazul acesta ce se intampla cu angajatii?

Va rog un raspuns in cazul in care cunoasteti problema. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Continuitate concediu crestere copil pentru un pfa AndraChristina AndraChristina Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, urmand ca fetita sa implineasca doi ani in data de 5 noiembrie 2015. In acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil delfinut delfinut buna ziua, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la aceasta problema insa as vrea un raspuns cat mai actual. Astfel: - partenera mea va naste la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Bani europeni primiti in perioada concediului de crestere a copilului!!! Annamaria13 Annamaria13 Buna ziua, Intrebarea mea este referitoare la Legea nr.126/2014 privind concediul si indemnizatia de crestere a copilului, in care este precizat faptul ca ... (vezi toată discuția)