avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Memoriu - titlu de proprietate; teren vandut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Memoriu - titlu de proprietate; teren vandut

Buna ziua am avut un certificat cu titlul de propietete,prin care bunicu a primit teren.in anul 1964 se face o comasare si se schimbä acest teren dintr-un loc in altu,pe care il folosim 37 de ani.Ne-am judecat cu fostii propietari si am cistigat procesele toate la Sibiu si ultimu proces a fost la Alba-Iulia cu sentinta Irevocabila.Am dorit trecerea in cartea funciara care din pacate nu am gasito timp de aproape cinci ani,si cind am gasito au fost trecutii totii fostii Propietari si un proces pe rol de care nu am avut cunostiinta.Am unbal peste tot si la primarie la Sibiu si mi s-a spus sa depun un dosar pentru a primi in schimb prin anul 1995.Am depus acel dosar dar si pina acum nu am nimic,ma duce cu presu peste tot unde ma duc.Cum se poate sa se judece un proces fara sa am cunostiinte?cine si cum sau intabulat acesti oameni cine a dat dreptul adica hirtiile din primarie pentru intabulare de la Sibiu ,unde ne e fostu teren din Cisnädie,am intrebat pe D_L Primar sa ni se inapoieze terenu inapoi pe care la-m avut,este vindut ne-a raspuns.Ce sa fac cu cine sa ma mai judec ca efectiv nu mai am bani mi-am mincat deja bani prin procese si drumurile pe care le-am facut.Am facut demersuri la primaria din Sibiu care mi-a spus :eu am numai 900 de lei salar cum sa traesc cu bani acestea.CE SE MAI POATE FACE

Alte discuții în legătură

Traiesc in romania!!! eol eol Am o problema foarte incalcita si neinteleasa de mine! ln anul 1989 m-am angajat sa am grija de o batranica vb cu baiatul ei ca ne da casa daca avem grija de ... (vezi toată discuția)
Mansardare bloc catalin060666 catalin060666 am vazut ca a mai fost ridicata problema mansardarii...nu m-am lamurit pe deplin..problema sta cam asa...la mine la bloc s-au strans semnaturi pentru ... (vezi toată discuția)
Functia de presedinte nelu1957 nelu1957 Buna ziua. Suntem o asociatie de locatari fara a putea avea personalitate juridica. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca imobilul nostru are statutul de ... (vezi toată discuția)