avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Rectificare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Rectificare hotarare judecatoreasca

buna ziua!
sunt functionar public si impreuna cu sindicatul am castigat un proces pt plata zilelor de repaus saptamanal pt anii 2009-2010, proces deshis in anul 2011. mai urmeaza decat recursul institutiei dar am aflat cu stupoare ca eu am de luat 0 lei si asta pt ca la sf anului 2010 eu m-am casatorit iar in pontaje nu mi-a fost modificat numele astfel ca eu in urma tabelului intocmit de expert nu figurez ( ceea ce este normal pt ca eu la acea data ma numeam altfel). ce pot face si cine se face vinovat de acest lucru?
astet rasp d-voastra
Cel mai recent răspuns: nicos00 , utilizator 16:26, 5 Aprilie 2012
Trebuia sa ridicati obiectiuni la acel tabel ... in acest tabel nu figurati cu niciun nume?
ba da dar figurez cu numele de dupa casatorie iar drepturile sunt pe numele de fata.
Atunci nu exista niciun fel de problema ... dvs puteti dovedi ca acela era numele dvs luat dupa casatorie ...prin urmare, daca se vor confrunta cele doua nume se va gasi o identitate a CNP-ului , fapt ce va dovedi ca sunteti una si aceeasi persoana - cea din tabel cu cea pe numele caruia figureaza drepturile.
asta stiu dar mi s-a spus ca doar daca deschid alt proces imi pot primi si eudrepturile
In hotararea judecatoreasca pronuntata apare numele dvs?

Alte discuții în legătură

Codul numeric personal postat abuziv pe site-ul unei universitati calandrino21 calandrino21 As dori sa intreb daca as avea vreo sansa sa castig un proces impotriva Univ. de Medicina di Cluj intrucat mi-a postat pe internet ... (vezi toată discuția)
Ajutor Olga Tanasa Olga Tanasa Buna ziua, Povestea mea este putin cam lunga si in egala masura complicata, dar, sper ca cineva sa aiba rabdarea si bunavointa de a citi pana la capat si sa ... (vezi toată discuția)