avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in munca si in specialitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in munca si in specialitate

Sunt absolvent al Universităţii Bucuresti.In perioada 2002-2004 am urmat un master la o universitate din Paris, Franta. In aceasta perioada si pâna în 2007 am lucrat in baza unor contracte de munca pe perioada determinata si cu timp partial de munca în baza carora mi-au fost eliberate Adeverinte de munca.
Am fost incadrat ca asistent pedagogic la International Scool of France, Responsabil cafenea, AFASEC Maisons Laffite, Franţa si director de magazin la XS Arena Cybercafe Paris.Activitatea astfel desfasurata ar fi de 2 ani si patru luni.Doresc sa ocup un post în administaţia publica, post având ca cerintă vechime in munca , în specialitate pe studii superioare de 2 ani.Doresc sa-mi dati un sfat cum sa procedez pentru recunoasterea la noi în tară a acestei perioade.
Multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
Gabi Darani, utilizator

Alte discuții în legătură

Ocupare post in invatamant camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Pentru a ocupa un post in invatamant( invatamant prescolar sau scolar), am inteles ca trebuie sa am modulul de pedagogie. Pot sa va spun ca sunt ... (vezi toată discuția)
Absolvent de drept in franta, poate profesa in romania? Silvia  Aldea Silvia Aldea Un absolvent (cetatean roman) al Universitatii de Drept din Lyon Franta (Jean Moulin) poate profesa in Romania in baza diplomei de licenta eliberata de cei din ... (vezi toată discuția)
Este complicat sa lucrez legal in franta? kpas2005 kpas2005 Vreau sa merg ,in Paris ...si ma intreb cat o sa fie de complicat ,si ce formalitati va trebui sa pacurg ,sa pot lucra legal.Am gasit cate ceva pe internet ... (vezi toată discuția)