avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocupare post in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocupare post in invatamant

Buna ziua,
Pentru a ocupa un post in invatamant( invatamant prescolar sau scolar), am inteles ca trebuie sa am modulul de pedagogie.
Pot sa va spun ca sunt absolventa de studii superioare tehnice, masterant al Univ. de Folozofie - administratie publica si politici publice, detin diplome si certificate ca si consilier in formare profesionala, si 20 de ani lucrati ca functionar public intr-o institutie a Ministerului Muncii, fiind disponibilizata in septembrie 2010.
Va rog sa imi spuneti cum as putea sa urmez acest modul de pedagogie-ce institutii organizeaza astfel de cursuri- si legislatia in vigoare privind angajarea in invatamant, orice post compatibil pregatirii mele, sau sub acest nivel.
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: camelia iosif , utilizator 18:07, 13 Decembrie 2011
Modulul pedagogic era organizat de catre Departamentul de pregatire a personalului didactic din universitati. Odata cu intrarea in vigoare a L1/2011 DPPD - urile au intrat in lichidare. Cu toate acestea, interesati-va la universitatile acreditate daca mai organizeaza modulul, distinct de cel parcurs pe durata studiilor de licenta. Daca nu se mai organizeaza, va trebui sa urmati un masterat didactic....
Altfel, studiati nomenclatorul de specializari publicat de MECTS.
Va multumesc pentru raspuns,
cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)
Ordinul 6052/2009( m.of.926/30dec 2009) mihaellav mihaellav Buna seara.Sunt educatoare -institutor 1 la o gradinita din bv.Va rog foarte mult sa ma ajutati in clarificarea unor denumiri / termeni .Astfel : -sunt ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)