avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordinul 6052/2009( m.of.926/30dec 2009)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordinul 6052/2009( m.of.926/30dec 2009)

Buna seara.Sunt educatoare -institutor 1 la o gradinita din bv.Va rog foarte mult sa ma ajutati in clarificarea unor denumiri / termeni .Astfel :
-sunt absolventa de liceu pedagogic 1996
- sunt absolventa Fac. de drept (Transilvania) 2006
- am urmat cursurile masterului : "Sisteme de drept public si institutii publice"-drept Bv ( februarie 2008)
- am absolvit cursurile modulului psihopedagogic nivel 1 februarie 2010( DPPD- Fac.Psihologie si Stiintele Educatiei Transilvania
Conform Ordinului 6052 / 2009 si a legii 387/2009 au fost introduse noi incadrari ale anumitor educatoare.Intrebari:
1. Tinand cont ca sunt absolventa de liceu pedagogic si avand acel master ,mi s-ar schimba incadrarea in profesor(mentionez ca masterul din Brasov s-ar putea incadra la Institutii si proceduri de drept public prevazute in Centralizatorul din anexa 2)
2. M-am adresat in scris institutiei mele solicitand incadrarea potrivit ord.6052.Mi s-a raspuns ca acest "[b]ordin nu face obiectul cererii dumneavoastra.Mentionam ca o clarificare a incadrarii d-vs sa va da in momentul in care va aparea proiectul de ordin"privind aprobarea specializarilor de nivel universitar care confera dreptul absolventilor liceelor pedagogice de a ocupa functiile didactice de profesor in invatamantul prescolar si primar " in Monitorul Oficial. Dar acest ordin am vazut ca a aparut in M.Of.926 /30 decembrie 2009.Nu este asa?Este corect ce mi-a raspuns institutia?
3. In cererea adresata institutiei am amintit si de legea 387 ,raspunzandu-mi ca nu este aplicabila cazului meu.Ma puteti ajuta,va rog?
4. Cui ar trebui sa ma adresez pt lamurirea prevederilor acestui ordin ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 12 Februarie 2010
Puteti sa va adresati Ministerului Educatiei - Directiei de Control si Juridic - pentru clarificarea situatiei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)