avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare permis

Aum un an am avut un dosar la rutirera pentru conducere cu nr de inmatriculare expirate,Procurorul a decis sa imi dea 300 ron amenda contraventionala,acum o saptamana m'am dus la Politia Rutiera sa imi scot permisul.Intrebarea mea ar fi urmatoarea: In cat timp imi elibereaza Politia permisul(la ei a stat permisul un an de zile).VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: anamariacelik , utilizator 11:31, 4 Aprilie 2012
la implinirea unui an de zile,nu se elibereaza un alt carnet ci cel existent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. DriftingCalibra DriftingCalibra Buna ziua ma numesc Ranetti Victor , sunt din Bucuresti si am 23 de ani impliniti ieri 07.07 :) In urma cu 1 an de zile am plans 3 zile la rand ca am fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Conducere auto neinmatriculat cu numere false venom2seby venom2seby Buna ziua in 10.2009 am fost prins conducand auto neinmatriculat cu numere false ( de fapt numerele erau rosi expirate(provizorii) ale lui sormea de la o ... (vezi toată discuția)