avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... concurenta neloiala ??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

concurenta neloiala ??

Buna ziua ,

Am un magazin alimentar , si sunt in directa concurenta cu un magazin "[editat / magazin alimentar]" , care in ultima vreme tot vinde produse sub pretul de achizitie , adica ulei la 3.7 ron , zahar 3.6 , dar vand sub pretextul unei lichidari de stoc ...

in cate stiu eu este o anumita perioada la care poti sa faci acest lucru ... ??
poti sa dai o lichidare de stoc si sa vinzi sub pretul de achizitie 2 produse in acelasi timp ?

va multumesc pentru raspunsuri.

[editat - este interzisa postarea de denumiri comerciale in forum]

Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: sadkid , utilizator 12:02, 4 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret de vanzare mai mic decat cel din nir vmkriss vmkriss Pentru o intreprindere individuala neplatitoare de tva vanzare cu amanuntul Am nir pe fiecare factura intrata, se poate vinde cu un pret mai mic unul din ... (vezi toată discuția)
Vanzare licitatii online Ana Christina Bucur Ana Christina Bucur Offff...nici eu nu prea stiu sa explic ce vreau Este un site de licitatii online....adica.....de ex am un tv de vanzare (cumparat cu 1000 lei ) si licitatia ... (vezi toată discuția)
Care este reglementarea care prevede stabilirea unui pret care sa nu fie mai mic decat costurile de productie karina1712 karina1712 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti care este reglementarea care prevede stabilirea unui pret care sa nu fie mai mic decat costurile de productie pentru ... (vezi toată discuția)