Buna ziua, fosta mea concubina mi a intentat un proces de stabilire domiciliu copil minor,remiterea alocatiei de stat si pensie alimentara.Maine este procesul si as dori sa fac o cerere reconventionala pt a mi fi incredintat deoarece aceasta locuieste intr o garsoniera cu alte 6 suflete iar copilul de cind a ramas insarcinata si pina acum il foloseste doat ptr interesul sau personal.Nu i mi permit un avocat deoarece copilul a fost bolnav si am cheltuit toate resursele materiale.Va rog sa ma ajutati pt a sti maine ce am de facut si daca trebuie sa platesc o taxa de timbru.Multumesc anticipat!
1. taxa judiciara de timbru pentru stabilire domiciliu minor este de 6 lei si timbru judiciar de 0,3 lei.
2.cererea reconventionala trebuie sa contina solicitarea dvs. ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs. impreuna, argumentele in sprijinul acesteia, probele pe care doriti sa le administrati; se depune tehnoredactata, in 3 exemplare.
3. consider ca aveti totusi nevoie de un avocat, pentru a avea sanse de castig, deoarece procesul este delicat.
aici sunt de acord dar spre deosebire de mama acestuia care i a administrat medicamente din capul ei ,ramase de la copiii surorii sale,doar pt a obtine diverse sume de bani,am cheltuit f mult cu copilul timp in care ea ma dadea in judecata.Prioritatea mea a fost copilul iar termenul f scurt.i l am dus acesteia doar de sase zile si deja cere bani.I mi este f greu deoarece progrmul meu este de dimineata macar stiu maine pina in proces ce sa platesc.avocatii pe care i am consultat mi au cerut multi bani.macar maine sa fiu pregatit apoi pt urmatorul termen incerc sa angajez un aparator .Multumesc frumos!eu doresc incredintarea copilului si nu stabilire domiciliu sau nu pot pretinde asa ceva deoarece noi nu am fost casatoriti?
Incredintare copil minor
bkk
Buna ziua am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva
Am un copil i virsta de un an fara a fi casatorit legitim cu mama acestuia,acum 3 zile aceasta ... (vezi toată discuția)