avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societati suspendate temporar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societati suspendate temporar

soc. cu activitate suspendata temporar trebuie sa depuna bilant la 31.12.2011? daca da , la intocmit cine semneaza( de ex. detin semnatura electronica dar nu am drept de semnatura, iar la intocmit ca sa semneze un expert -nu prea se baga niciunul); pot semna eu -cel cu semnatura electronica-la alte pers. imputernicite?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Tuta , Consilier juridic 17:41, 4 Aprilie 2012
Nu puteti semna bilantul la alte persoane imputernicite, daca nu ati fost imputernicit in baza unui contract, nici macar daca sunteti contabil. Lg. 82/91 prevede raspunderea administratorului pentru intocmirea bilantului. Apoi trebuie aprobarea raportului administratorului de catre adunarea generala a asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilantul din nou ASUL28 ASUL28 Buna ziua Administratorul unui SRL poate imputernici o alta persoana din firma pt semnarea bilantului,nu? Aceea pers poate fi chiar administratorul?De exemplu ... (vezi toată discuția)
Semnatura situatii financiare anuale mihaela_r mihaela_r Buna seara, In cazul unui srl cu 2 administratori, o cifra de afaceri anuala de pana la echivalentul in lei a 50.000 euro si fara contabili poate semna ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)