avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna

Buna ziua!

Sunt angajat la o firma si stau cam mereu plecat prin tara cu lucrari si m-ar interesa cat este diurna minima pentru deplasari?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: viezure , utilizator 19:13, 4 Aprilie 2012
Valoarea diurnei depinde si de tara in care sunteti plecat ...
In tara! Deocamdata la 120km de domiciliu.
Conform prevederilor Codului Fiscal, art 21, alin 3, lit b, limita maxima in care sunt deductibile fiscal cheltuielile cu indemnizatia de deplasare acordata salariatilor pentru deplasari in Romania si in strainatate este de 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutiile publice, respectiv 32,5 lei pentru deplasarile in interiorul Romaniei.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Deci maxim e 32,5ron, dar limita minima cat e?
13 lei/zi pentru delegarile in tara....

Alte discuții în legătură

Diurna minima? oanita28 oanita28 Buna, As dori sa stiu care este diurna minima pe care un salariat al unei companii private o poate primi pt deplasari in tara. Multumesc! (vezi toată discuția)
Diurna legala ContSters170028 ContSters170028 Care este valoarea diurnei legale, pentru deplasari interne? Stiti cumva si legea in care gasesc? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Diurna LiviuGalea LiviuGalea Lucrez sofer la un SRL care are cateva sute de angajati in toata tara. Eu stiu ca diurna se da ca supliment de hrana la orice deplasare de peste 12 ore si de ... (vezi toată discuția)