avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Adeziune la un partid!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Adeziune la un partid!

Buna ziua,

As dori sa va rog sa-mi spuneti daca copletarea unei adeziuni la un partid politic, care precizeaza dor faptul ca "solicit sa adre la partidul ..." implica practic inscrirea in partidul respectiv si urmeaza sa se achite cotizatii si participarea la alte actiuni. Mentionez ca nu am la cunostinta eventualele fise de inscrire la partid sau precizari ca am luat la cunostinta despre Statut. Eu personal doresc doar sa am calitatea de SIMPATIZANT. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:37, 4 Aprilie 2012
Adeziunea este echivalentul inscrierii in unele partide, cele care au o proceduta simplificata de inscriere; altele intr-adevar le fac membrilor si fise, le dau statutul... depinde de cat de organizat din acest punct de vedere este partidul pe care il simpatizati.
As spune ca odata semnata o adeziune, ati declarat ca ati solidarizat cu partidul respectiv, nu sunteti un simplu simpatizant ci membru.
E (aproape) ca si-n viata: pana nu semnati la Starea Civila sunteti doar simpatizant :)

Platiti cotizatie daca doriti - nu va poate obliga nimeni sa faceti acest lucru chiar daca sunteti inscris cu fisa, parafisa etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de membru activ (cu drept de vot in aga) intr-o asociatie mariusorban mariusorban Ce ii confera dreptul de a participa si vota la sedintele AGA (in afara de plata cotizatiei si a indatoririlor din statut) unui membru care nu este fondator ... (vezi toată discuția)
Calitatea de membru de partid ramonabarosan ramonabarosan Buna ziua La rugamintea unui prieten, am participat (in vara anului 2015) la o adunare a unui partid. Cu aceasta ocazie, mi s-a cerut sa semnez o adeziune. ... (vezi toată discuția)
Obligativitate formular letric inscriere membru cotizant cristiturcin cristiturcin Buna seara, este obligatorie completarea unui formular letric pentru inscrierea ca membru cotizant in cadrul unei asociatii? Daca nu, care sunt ... (vezi toată discuția)