avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... situatie de urgenta - suspendare cursuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

situatie de urgenta - suspendare cursuri

Are voie angajaturul (directorul) unei unitati de invatamant de stat sa considere zilele in care s-au suspendat cursurile, din cauza zapezilor, zile de concediu de odihna?

Precizez ca profesorul nu a facut cerere sa stea in concediu de odihna, si nici nu are dreptul un cadru didactic sa-si ia zile de concediu de odihna decat in perioada vacantelor, cf. Legii nr. 1/2011. In Ordinul MECT , recuperarea materiei pierdute se realizeaza pana la sfarsitul anului scolar in curs.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in invatamantul de stat barbu_ barbu_ Va rog frumos sa-mi spuneti daca directorul unitatii de invatamant de stat are voie sa considere zilele, din februarie, cand s-au suspendat cursurile, din ... (vezi toată discuția)
Concediu cadru didactic mmarinica mmarinica sunt cadru didactic la o gradinita cu program prelungit, si datorita faptului ca sunt copii in tot cursul anului, exceptie luna august luna de curatenie ... (vezi toată discuția)
Concediul legal in invatamant?... ViorelaAbrudan ViorelaAbrudan Buna ziua, sunt cadru didactic la o scoala, din cate stiu legea prevede 62 zile lucratoare pe an scolar. Pana la terminarea cursurilor s-au efectuat 15 zile ... (vezi toată discuția)