avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxe platite in plus
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxe platite in plus

Anul trecut, datorita faptului ca 2010 a fost impartit in 2 ani fiscali, a trebuit sa platesc o taxa pe veniturile din tranzactiile cu actiuni (persoana fizica) deoarece in prima jumatate de an 2010 am avut castig desi per total an am avut pierdere.
Se poate recupera suma platita in plus?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 22:58, 8 Aprilie 2012
Se poate recupera in urma unei cereri si dupa un control de la AF. Sau se poate compensa cu datoriile curente tot in urma unei cereri dar de data asta fara control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere ani anteriori Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna dimineata! As avea nevoie de un pic de ajutor. In 2008 am pierdere contabila si fiscala. In 2007 si 2006 am profit contabil reportat ( care este mai mic ... (vezi toată discuția)
Contributiile pentru venituri obtinute din bursa. Zenith667 Zenith667 Buna ziua. Am cateva intrebari legate de contributiile pentru venituri obtinute din bursa. 1. Daca, prin platforma broker-ului, am cumparat de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Venituri fonduri mutuale - declaratia unica 2019 cipraen cipraen Buna! In anul 2018 am lichidat o investitie in fonduri mutuale in valuta. Am primit fisa de portofoliu cu catigul/pierderea rezultata. Pentru declaratia ... (vezi toată discuția)