avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... posturi vacante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

posturi vacante

Buna ziua .Spitalul Marasesti jud Vrancea a fost inchis si transformat in camin pentru persoane varstnice prin HG 212 din 2011.Personalul care a optat pentru a ramane in noua structura la momentul respectiv a constatat ca a fost reincadrat cu alte salarii fata de ceilalti colegi care au plecat tot in sistemul sanitar ,la alte spitale din judet .Ce trebuie facut ?
O alta problema este cea a posturilor vacante .Acesta reorganizare de fapt consta in faptul ca spitalul s-a inchis si s-a deschis un camin ca si o alta unitate cu un nou cod fiscal .Care este procedura prin care posturile libere pot fi scoase la concurs ?
Va rog frumos un raspuns la obiect si pertinent si daca se poate un mail pentru detalii.Cu stima ,

Alte discuții în legătură

Redistribuire personal medical din unitatile transformate in camine de batrani ergon ergon Buna dimineata. Sunt medic primar medicina de urgenta si va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Activez intr-o unitate sanitara din judetul Teleorman ... (vezi toată discuția)
Vacantarea postului VodaAna VodaAna Buna ziua. Sunt functionar public si lucrez la finante servicul 1 inspectie fiiscala. In urma legii reorganizarii in august 2013 am primit preaviz, respectiv ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca Brokeru22 Brokeru22 La serviciul de ambulanta x se organizeaza concurs pt ocuparea mai multor posturi de soferi la substatiile din judet. La substatia y se ocupa postul scos la ... (vezi toată discuția)