avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Registru acte atestate de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Registru acte atestate de avocat

Buna Ziua. Am o intrebare de incepator......pentru prima data atest un act constitutiv si ma intereseaza ce trec in dreptul coloanei "Obiectul actului"? Ma gandeam sa trec "infiintare SRL"...ca doar asta hotaraste actul acela constitutiv. Gresesc? Astept lamuriri. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bluejazz , utilizator 00:10, 6 Aprilie 2012
SZe trece obiectul actului adica Äct constitutiv SC...(numele societatii ) sau "declaratie asociat penrtu SC ....... "sau "Declaratie asociat unic si administrator pentru SC ...
Multam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc pentru a o folosi altcineva alexis74 alexis74 Doresc sa infiintez (singurel, doar de aia am terminat dreptul, desi nu profesez :P) un SRL pe numele fratelui meu pentru a il folosi sora noastra. Nu detaliez ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
S.c. cu asociat unic bdd bdd asociatul unic al unei societati comerciale poate fi si administrator (denumit prin decizia administratorului unic si inregistrata mentiunea la Registrul ... (vezi toată discuția)