avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SEDIU SOCIETATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SEDIU SOCIETATE

Ce se intimpla cu o societate comerciala cind expira durata contractului de inchiriere (sediu expirat), statut,datorii, etc.
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 15:17, 5 Aprilie 2012
In cazul in care dvs doriti prelungirea existentei societatii comerciale, cu noul contract de inchiriere vizat de administratia finantelor publice va prezentati cu el la registrul comertului. Daca nu veti prelungi contractul de inchiere sau daca nu veti intocmi un alt contract de inchiere intr-un alt imobil, societatea comerciala se radiaza.
Ce se intimpla cu datoriile societatii?
In acest caz, ori creditorii cer intrarea in insolventa, ori achitati datoriile si cereti radierea, ori nici nu achitati datoriile dar in acest caz nici nu puteti cere radierea ( pe motiv ca exista datorii ) iar daca nici creditorii nu cer intrarea in insolventa, societatea ramane intr-un fel in "pom".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pt o societate aflata in chirie in apartamentul meu? cum procedez ca la atunci cand expira contractul sa radieze sediul social? victoria eftimie victoria eftimie buna ziua,am inchiriat un apartament care v-a deveni sediu social pt o firma . mi-au cerut contractul de casa(copie) si ale Ci.cum trebuie sa procedez ca ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat Endelus Endelus Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc in legatura cu un contract de inchirere al unui spatiu comercial care a fost valabil 2 ani si a expirat la 1 mai ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)