avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN pentru activitate de intermediere
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN pentru activitate de intermediere

Buna ziua,
Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am gasit clienti.
Pe ce cod CAEN ar putea fi incadrata acesta activitate?
Pot sa desfasor activitatea pe codul 7022 ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 15 Aprilie 2012
4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse
Clientii respectivi presteaza servicii mai degraba decat vand produse. Codul se refera la intermedieri in comertul cu produse si servicii sau poate fi interpretat ca exclusiv pentru produse? Am inteles ca in conditiile in care eu facturez un serviciu pentru care nu am codul CAEN potrivit activat la RC, in cazul unui control mi se confisca suma facturata ca fiind obtinuta ilicit. Este adevarat?
multumesc.
4619 - Intermedieri în comerţul cu produse diverse
Această clasă exclude:
- comerţul cu ridicata în nume propriu, vezi 462 la 469
- vânzări cu amănuntul făcute de comisionari, vezi 4799


Asadar in afara acestor activitati, puteti intermedia orice afacere cu produse diverse in baza acestui cod CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru alegerea codului caen szilardkesz szilardkesz Buna ziua, Intentionez sa desfasor inca o activitate decat cea principala si nu stiu care cod caen cuprinde aceasta activitate. Intentionez sa cumpar din ... (vezi toată discuția)
Vanzare directa M3gara M3gara Buna ziua, Mi-am deschis o firma cu caen - Comert cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare prin care ... (vezi toată discuția)