Pentru ana_cer
:vishenka:
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Am incercat astazi sa ma pun la punct cu legislatia referitoare la concediiile medicale (relativ stufoasa si alambicata - pentru mine care nu m-am lovit pana acum de asa ceva).
Am citit in normele de aplicare la art. 67 alin. 2 ca certificatul se va depune la platitor pana cel tarziu la sfarsitul lunii in care s-a eliberat ( e vorba de concediul medical pe perioada internarii). Eu l-am primit azi el fiind acordat in 21.03.2012 pentru 19.03-31.03.2012 ... e bun la plata sau nu? Angajatul m-a anuntat ca se duce la medic dar pana astazi nu am stiut nimic de el ( am incercat sa luam legatura cu el, dar avea telefonul inchis) si astazi m-a "pocnit" cu cele 2 certificate medicale ......
In alta ordine de idei: mai declaram la casa de sanatate ceva? (ca e omul bolnav?)
Daca
nu solicit restituirea sumelor reprezentand indemnizatia platita, care depaseste suma contributiilor datorate bugetului FNUASS, trebui sa depun la casa exemplarul 2 al certificatului?
Sunt bulversata total, credeti-ma! Poate nu mai stiu eu sa citesc si sa interpretez legislatia.....