avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere declaratii pentru martie anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere declaratii pentru martie anaf

incerc de ceva timp sa depun o decl. 112 pe e-guvernare si nu reusesc.
aveti idee de ce?
am certif. digital valid nu fac prima oara si totusi am instalat o alta versiune de internet explorer si nu reusesc sa depun nimic... am incercat si un 300 pe anaf si am aceeasi problema.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:13, 8 Aprilie 2012
Trimiteti un mail cu confirmarea dvs. pentru 2012 la adresa admin.portal@mfinante.ro impreuna cu doleantele dvs. Sunt oameni draguti si in maximum 3 zile veti avea raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)
Anaf rambursare tva extern loredanatenea loredanatenea Buna seara! A intalnit cineva eroarea \\"EROARE !!! Procesul de validare al certificatului a generat o eroare. Transmiteti un email la adresa ... (vezi toată discuția)