avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces colectiv - in cat timp comunica instanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces colectiv - in cat timp comunica instanta hotararea judecatoreasca?

Urmare a unei actiuni in instanta, un grup de 150 de persoane am castigat procesul impotriva primariei, la Curtea de Apel. A trecut mai bine de o luna iar hotararea judecatoreasca nu este pusa in aplicare, respectiv restituirea unei sume de bani pe motiv ca nu s-a primit hotararea judecatoreasca.
Va rog sa-mi spuneti in cat timp instanta comunica aceasta hotarare, cui o comunica sau cum pot intra eu in posesia ei avand in vedere ca procesul a fost unul colectiv?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:13, 5 Aprilie 2012
cel mai probabil ca nu a fost inca redactata. 30 zile este un termen scurt si daca au multe dosare de solutionat va mai dura pina cind este redactata.
puteti merge la arhiva instantei si verificati daca este redactata si in caz afirmativ, solicitati comunicarea ei pe loc sau o xerocopie.
Este redactata! Cei din primarie spun ca au o copie dar nu au primit-o oficial. Daca va fi solicitata de toti cei 150, instanta o va da la fiecare?
Da, instanta o va da la fiecare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)