avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... cum se pot sterge intrebarile puse pe acest sait..?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

cum se pot sterge intrebarile puse pe acest sait..?

cum fac sa-mi sterg intrebarile la care am primit deja raspuns?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:19, 6 Aprilie 2012
Aceste topicuri nu se sterg deoarece ele fac parte din "experienta forumului".
Ati pus o intrebare, vi s-a raspuns, dar acestea folosesc si altora care sunt in aceeasi situatie.

Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Regulamentul forumului nu permite stergerea mesajelor

ynocentta a scris:

Regulamentul forumului nu permite stergerea mesajelor

As completa cu: ''la cererea utilizatorilor care au avut nevoie de ajutorul membrilor comunitatii, acest lucru ar insemna va nu respectam efortul intelectual si timpul acordat problemei dvs. de cei care au raspuns''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
De ce schimbati titlul mesajului? myky2012 myky2012 Am pus mesajului meu un titlu pe care dvs l-ati schimbat? Mi-ati dat cumva sentinta prin titlu?M-ati catalogat cum ati vrut dvs. Dar aveti acest ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)