avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit zona rezidentiala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit zona rezidentiala

Buna ziua,

am cumparat in cursul anului trecut o casa cu un teren de cca 500 mp. Mentionez ca aceasta casa este la rosu, nu are utilitati in zona (apa, canal, gaz, iluminat public, salubritate, drum..) In zona respectiva ar fi trebuit sa se ridice un cartier rezidential cu cca 50 de case. Constructorul a abandonat lucrarile de mai bine de 3 ani.
Cand m-am dus sa platesc impozitul m-am trezit ca zona respectiva ar fi zona rezidentiala si au calculat impozitul aferent zonei.
Este vreo sansa sa obtin o diminuare a impozitului avand in vedere ca utilitatiile nu exista si erau in sarcina primariei? (primaria este cea care a vandut aceste terenuri constructorului si prin contractul de vanzare cumparare se obliga sa bage uutilitatiile pe strada )

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Cumparare teren intravilan de la primarie raluk11 raluk11 Am cumparat un teren, in intravilan de la Primarie in urma unei licitatii. Spuneti-mi va rog in ce lege se stipuleaza obligatiile Primariei de a face strazi, ... (vezi toată discuția)
Zonare teren intravilan DGeorgiana17 DGeorgiana17 Buna ziua, recent am fost anuntata ca terenul pe care-l am a fost incadrat la o alta zona (de la D la B) in urma unei hotarari a consiliului local si prin ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)