avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Zonare teren intravilan
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Zonare teren intravilan

Buna ziua, recent am fost anuntata ca terenul pe care-l am a fost incadrat la o alta zona (de la D la B) in urma unei hotarari a consiliului local si prin urmare, impozitul mi s-a marit.
Nu exista nici o imbunatatire a zonei (nu gaze, nu asfalt, nu canalizare) fata de cand a fost cumparat.
Imi puteti spune si ce utilitati sau ce criterii ar trebui indeplinite pt o incadrare la zona B? Si in ce act legislativ le-as putea gasi enumerate concret?
Care ar fi utilitatile/criteriile de trecere al unui teren din zona D in zona B? Si unde le-as putea gasi enumerate concret (act legislativ)? Terenul meu a fost astfel trecut dintr-o categorie in alta fara sa avem vreo imbunatatire in zona (nu gaz, canal, asfalt, iluminat....)
Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cadrul legal pentru stabilirea zonelor la oras ºi a impozitului pe proprietate doinamonica doinamonica Acum câţiva ani în urmă primăria din oraşul unde locuiesc a decis să încadreze zona în care locuiesc din B în C. Am înţeles că asta presupune un ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren intravilan de la primarie raluk11 raluk11 Am cumparat un teren, in intravilan de la Primarie in urma unei licitatii. Spuneti-mi va rog in ce lege se stipuleaza obligatiile Primariei de a face strazi, ... (vezi toată discuția)
Impozit zona rezidentiala biancamica biancamica Buna ziua, am cumparat in cursul anului trecut o casa cu un teren de cca 500 mp. Mentionez ca aceasta casa este la rosu, nu are utilitati in zona (apa, ... (vezi toată discuția)