avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... racord energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

racord energie electrica

Buna ziua,

am cumparat o casa intr-o zona unde ar fi trebuit sa fie un cartier cu vreo 50 de case. De mai bine de 3 ani (chiar mai bine) nu se mai construieste nimic.
Fata de stalpul de pe strada principala sunt cca 60m. Cei de la electrica mi-au dat avizul de racordare si devizul e de 9000 ron. Ei vor sa fac executia lucrarii conform proiectului pe care il avea constructorul cartierului unde pe cablul respectiv trebuiau sa se racordeze mai mute case. Deasemenea firida care trebuie pusa pe limita de proprietate este tot conform cerintelor proiectului initial.
Exista vreo sansa avand in vedere ca nu se mai construieste sa obtin o alta solutie de racordare?

multumesc

Alte discuții în legătură

Problema racordare energie elec Georg3_bus Georg3_bus Buna ziua ! Detin o casa in care locuim de 2 ani dar nu este racordata oficial la energie elec. Am inceput demersurile pt racordare insa pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cablul electric pe sub pamant fubar_68 fubar_68 Buna ziua. Vrem sa achizitionam o casa. Proprietarul spune ca in spatele casei noastre va mai face inca o casa si ne-a spus: ,, [b]va spun acum ca sa stiti, ... (vezi toată discuția)
Impozit zona rezidentiala biancamica biancamica Buna ziua, am cumparat in cursul anului trecut o casa cu un teren de cca 500 mp. Mentionez ca aceasta casa este la rosu, nu are utilitati in zona (apa, ... (vezi toată discuția)