avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... demisie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

demisie

buna ziua suntem salariati la o s.c. profil mobila.In urma cu 3 luni aceasta firma a cerut insolventa sau nu stim exact reorganizarea societatii.pe data de 26 martie un furnizor a venit si a ridicat din magazin toata marfa.a doua zi am fost trimisi acasa pina cind vor vedea ce se intimpla cu societatea.salariile nu le-am primit inca.in cazul in care ne gasim alt loc de munca cum putem pleca.Demisia sau alta modalitate.va rugam sa ne sfatuiti si pe noi.Va multumim
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 19:20, 6 Aprilie 2012
Cel mai bine ar fi sa il rugati pe angajator sa va concedieze, urmare a dificultatilor economice, asa veti avea posibilitatea sa primiti somaj, daca va dati demisia, nu veti avea dreptul la indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pentru obtinere ajutor de somaj andreeapreda andreeapreda Buna ziua.Am lucrat la societate de constructii.In martie anul acesta a intrat in insolventa sau mai bine zis\'\'deschiderea procedurii generale a ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie de somaj dupa ccc monicadaniela monicadaniela am dreptul sa iau indemnizatie de somaj dupa perioada de crestere copil?daca da ce acte ar fi necesare?va multumesc.:O (vezi toată discuția)