avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

Sunt proprietarul unui imobil.Sotia este coproprietar.Daca sotia doreste sa ia pe cineva in spatiu,pentra ca persoana respectiva sa obtina viza de flotant la domiciliul nostru,poate face asta fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:26, 6 Aprilie 2012
Da, la politie se cere acordul doar al unuia dintre proprietari.
o mare prostie!
De ce sa fie o mare prostie? Doar sunt drepturi egale. Poate dupa noua lege , care urmeaza sa apara vor stipula si schimbari in acest domeniu in sensul ca ambii parteneri sa fie obligati sa-si dea acordul. Pana atunci d.na poate primi in spatiu pe oricine, cu conditia sa nu fie mai multe persoane la acel domiciliu, e vorba de spatiul de locuit.
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
Justitiarul71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu a fratelui si viza de resedinta la un imobil mostenit (succesiune nedezbatuta) cyan cyan detin o proprietate imobiliara in orasul natal. in momentul de fata nu locuieste nimeni acolo ptr ca ambii parinti au decedat iar fratele meu locuieste de ... (vezi toată discuția)
Domiciliu stabil vs flotant djpitagora djpitagora Chiriasul meu, cu care am incheiat un contract de inchiriere legal, pe termen de 1 an, mi-a solicitat sa-i acord domiciliu permanent, in loc de resedinta ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)