avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro INTREBARE IMPORTANTA DESPRE ADMITEREA IN MAGISTRATURA!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

INTREBARE IMPORTANTA DESPRE ADMITEREA IN MAGISTRATURA!

Avand in vedere ca noua lege privind statutul magistratilor s-a schimbat sia intrat in vigoare de luna aceasta,as fi interesat sa stiu daca vor ramane valabile cele doua modalitati de admitere in magistratura.prima care este INM si asta nu ma indoiesc ca va ramane iar a doua care este admiterea in magistratura prin concurs,daca ai 5 ani vechime.Toate bune pana aici,dar in lege se spune asa"candidatii declarati admisi la concurs,in termen de 90 de zile vor fi validati de CSM si apoi vor urma un stagiu de pregatire in Bucuresti la INM si tocmai dupa aia isi vor prelua posturile pentru care au fost numiti.INTREBAREA mea este:in afara de acest concurs,deci de aceasta modalitate de a intra in magistratura,mai exista si alta posibilitate.adica ca parchetul sa organizeze concurs separat pe anumite zone din raza curtilor de apel adica local,pentru admiterea in procuratura si sa nu se mai faca stagiul la INM,adica daca se mai pot organiza concursuri si acestea sa nu se faca publice?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Laura codruta kovesi: "vom modifica admiterea in magistratura" ContSters122837 ContSters122837 Anul 2009 a fost primul an in care Ministerul Public a inregistrat peste 1.300.000 de dosare penale, a declarat, pentru AGERPRES, procurorul general al ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Memoriu suplimentare locuri procurori - 13 noiembrie 2011 ursuletz ursuletz La examenul din aprilie 2008 s-au scos 30 locuri la judecatori si 50 la procurori. Ulterior s-au suplimentat locurile si au intrat 41 de candidati la ... (vezi toată discuția)