avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de paste
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de paste

art. 55 alin. 4 lit. a din codul fiscal "Cadourile oferite de angajatori în beneficiul copiilor minori ai angajaţilor, cu ocazia Paştelui, zilei de 1 iunie, Crãciunului şi a sãrbãtorilor similare ale altor culte religioase, precum şi cadourile oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, în mãsura în care valoarea cadoului oferit fiecãrei persoane, cu orice ocazie din cele de mai sus, nu depãşeşte 150 lei."
ce se intampla daca ambii parinti au acelasi angajator?
vor beneficia individual de suma pentru acelasi copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:12, 6 Aprilie 2012
1. - Daca ambii parinti sunt salariati la acelasi angajator va beneficia fiecare in parte de prima de Pasti.
- Daca in CCM aplicabil unitatii sau in Regulamentul intern aveti prevazut altfel atunci va conformati acelor prevederi.

2. Ganditi-va ca daca parintii lucreaza fiecare la alt angajator va lua fiecare in parte prima de Pasti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou elyss elyss Buna ziua Tichetele cadou oferite salariatilor pentru Paste se impoziteaza? Valoarea este de 150 lei / salariat. Limita de 150 lei neimpozabila este pentru ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa carpaho carpaho Daca o societate a dat ca si cadou tichete cadou in valoare de 150 lei pentru sarbatorile de iarna se impoziteaza? (vezi toată discuția)
In limita a ce se deduc tichetele cadou? gbrlcostache gbrlcostache Vreau sa stiu de ce valoare avem voie sa comandam tichete cadou,intr-un an.Stiu ca se deduc, dar nu stiu in ce masura.Din ce se cifra se deduc,cat? (vezi toată discuția)