avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dilema S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dilema S.R.L.

Buna ziua,
Vreau sa imi deschid un srl cu un prieten , amandoi suntem din localitati diferite si vrem sa deschidem societatea intr-un alt oras.Este o societatea care are domeniu comert cu jucari pt copii, putem avea sediu intr-un apartament ? Dar acel apartament sa fie inchiriat ?
Cel mai recent răspuns: stanbogdan23 , utilizator 17:35, 6 Aprilie 2012
Putei avea sediul acolo unde faceti dovada unui contract de inchiriere(comodat ) unde proprietarul va declara ca este de acord ca sediul societatii sa fie la acea adresa. Nu conteaza unde aveti domiciliile.
Deci daca proprieterul apartamentului este de acord ca eu si prietenul meu pot locui in acel apartament si pot avea sediu social si sediu administrativ , sa inteleg ca din punct de vedere este legal. Dar pe ce durata pot inchiria acel apartament ? adica este o data limita care mi se impune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social si administrativ stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara, eu si un prieten vrem sa infiintam o societate comeciala care are ca activitate comert. Amandoi locuim intr-un apartament inchiriat, putem avea ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Sfat:ce sanse avem sa deschidem o societate? In sfarsit am gasit un forum super pentru a te mai documenta putin. Cateodata aceste forum/uri sunt calea cea mai buna pentru a afla realitatea. Aveti cel mai ... (vezi toată discuția)