avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea pe post si salarizarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea pe post si salarizarea

Buna ziua,sunt Cristi si as vrea sa ma lamuriti pe cat posibil in urmatoarea problema: Lucrez ca muncitor necalificat la o firma de constructii dar fac si serviciul de paznic de noapte la aceeasi firma.Programul este 5 zile munca la echipa (L-V),7zile paza de noapte (D-S).In saptamana de munca prestez 90% activitate de calificat iar programul de paza este de 13 ore (18-07).Intrebarea mea este : cum ar trebui sa fiu incadrat in fisa postului si ce salariu ar trebui sa mi se calculeze tinand cont de cele de mai sus?Ce articol din ce lege mi-ar fi cel mai de folos? Va multumesc! Scuze pentru exprimare.

Alte discuții în legătură

Angajat cu cim +zilier rozam rozam Angajat cu CIM (paznic de noapte) poate lucra si zilier in aceias societate? Societatea are autorizat si cod CAEN 3811. (vezi toată discuția)
Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Angajat ca persoana necalificata la o firma de paza si protectie, este posibil ? alcibiade alcibiade O persoana angajata la o firma specializata in paza si protectia bunurilor daca nu are diploma si atestatul de agent de paza, poate fi angajat ca muncitor ... (vezi toată discuția)