avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... scoatere din circuitul agricol - trebuie si adeverinta ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

scoatere din circuitul agricol - trebuie si adeverinta de la APIA?

detin 1370 mp in intravilan (faneata/pasune) am obtinut avizul ANIF si am depus dosar pentru obtinere aviz OCPI si decizia DGAIA
vreau sa stiu daca este obligatoriu (tinand cont de suprafata mica) sa depun si adeverinta de la APIA ca nu am beneficiat de nici un fel de fonduri?
multumesc
Cel mai recent răspuns: vasilec49 , utilizator 09:45, 7 Aprilie 2012
Nu este necesara adeverinta.
multumesc
stiti cumva unde gasesc o reglementare legala care sa confirme cele mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru/intabulare - schimbare destinatie teren vasilec49 vasilec49 detin o proprietate intravilan in momentul cumpararii terenului, conform actului cadastral, acesta era faneata/.pasune dupa obtinerea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuit agricol ruth ionescu ruth ionescu Am un proiect ( PUZ) ce se desfasoara pe o suprafata de 16,4 ha. Terenul este in extravilan, agricol. PUZ-ul este finalizat si asteapta avizarea. Pt. avizare ... (vezi toată discuția)