detin o proprietate intravilan
in momentul cumpararii terenului, conform actului cadastral, acesta era faneata/.pasune
dupa obtinerea autorizatiei de constructie si de urbanism am construit un imobil pentru care urmeaza sa fac cadastru/intabulare
m-am ingrozit cand am aflat cate avize si aprobari trebuiesc luate pentru scoaterea din circuitul agricol a unei mici suprafete pe care am construit casa (si cat de mult costa)
daca stie cineva doresc o confirmare a pasilor ce urmeaza sa-i fac si documentele necesarehttp
Cum aţi obţinut autorizaţia de construire dacă terenul nu era scos din categoria fâneaţă ?
Documentaţia pentru obţinerea aprobării de scoatere din circuitul agricol a terenurilor situate în intravilan, aprobate prin PUG si PUZ1
- Cererea se completează pe formular tipizat, - Certificatul de urbanism, de planul de situaţie, cu amplasamentul propus al obiectivului de investiţie, în care se evidenţiază suprafeţele solicitate pentru scoaterea din circuitul agricol ;
3 – Extrasul de carte funciară pentru informare si copia actului de proprietate ;
4 – Documentaţia cadastrală ;
5 – Avizul Administraţiei Naţionale a Îmbunatăţirilor Funciare Documentaţia necesară pentru obţinerea aprobării de scoatere a terenurilor din circuitul agricol,situate în intravilan, se intocmeşte în 3 exemplare.
TARIFE aferente analizei şi verificării documentaţiilor de scoatere a terenurilor din circuitul agricol(10 zile) sa regim urgenţă (3 zile)
¯ de la 1 – 10.000 mp 250 lei RON1.500 lei RON
¯ de la 10.001 – 500.000 mp 500 lei RON 2.000 lei RON
¯ peste 501.000 mp 700 lei RON 3.000 lei RON