avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA independent?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA independent?

Un PFA ( norma de venit) presteaza servicii pentru o firma din Uniunea Europeana.
Beneficiarul serviciilor este singurul client al PFA-ului.
Mai mentionez ca PFA-ul:
- nu are un program stabilit de beneficiar;
- nu isi desfasoara activitatea la sediul beneficiarului;
- nu foloseste baza materiala a benficiarului;
- nu primeste bani pentru deplasari, bilete de avion, cazare, etc.

Cum incadrati acest PFA? Independent sau Dependent?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 23:51, 6 Aprilie 2012
Nu este activitate dependenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitate dependenta sau independenta? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, revin cu o problema spinoasa: activitate dependenta sau independenta? Sunt PFA platitoare de TVA si am doi clienti. Unul dintre acestia imi asigura ... (vezi toată discuția)
Pfa si carte de munca dre_andrei dre_andrei Salut, Sunt angajat la o firma cu carte de munca cu norma intreaga. Cu aceeasi firma am si un contract si prestez servicii prin PFA. Din auzite, am ... (vezi toată discuția)
Pfa dependent sau independent oug 58/2010 art. 1 pc. 2 lit. d ana_maria_29 ana_maria_29 Buna ziua, Urmeaza sa imi infiintez un pfa independent, impozitat la norma de venit, platitor de tva intracomunitar.Urmeaza sa fac servicii de reparatii ... (vezi toată discuția)