avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Omisiunea judecatorului de a pune in vedere achitarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Omisiunea judecatorului de a pune in vedere achitarea taxei de timbru

cerere reconventionala- judecatorul nu pune in vedere partii sa achite taxa de timbru/ se pronunta/ sentinta ramane definitiva si irevocabila.
-Poate aceasta sentinta sa fie atacata cu o cale extraordinara de atac?(recurs in interesul legii)
-Devine nula/ ce se intampla cu aceasta sentinta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 7 Aprilie 2012
din pacate , lipsa taxei de timbru nu duce la anularea sentintei.
trebuia sa solicitati in timpul desfasurarii dosarului anularea ca netimbrata a cererii reconventionale
Recursul in interesul legii nu este o cale de atac extraordinara ... caile extraordinare de atac sunt contestatia in anulare sau revizuirea ...

Depuneti o sesizare la Inspectia Judiciara a CSM-ului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Daca pierd recursul mai am alta cale de atac? Mortis Mortis Daca pierd recursul (este vorba de o cauza civila) mai am alta cale de atac? Sau sentinta data va fi definitiva si irevocabila? Multumesc! (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)