avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in munca

Am lucrat la Societatea "Legume si fructe" Buzau in perioada 1974-1979.In prezent sunt pensionara ,dar nimeni nu vrea sa imi scoata din arhiva perioada in care eu am lucrat la acea societate pt a mi se considera vechime in munca.Am facut cerere scrisa catre cei care se ocupa de arhiva ,dar nu mi-a fost acceptata pe motiv ca nu mai exista acele documente, am fost si la casa de pensii pt a cere ajutor.Nimeni nu m-a luat in seama si peste tot mi se spune ca nu mai raspunde nimeni de arhiva de acolo.Imi puteti spune care ar fi o baza legala prin care as putea recupera si beneficia de acea vechime?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:42, 7 Aprilie 2012
1. Casa de Pensii nu va poate ajuta, ea nu detine arhive ale angajtorilor.

2. - Incercati la Arhivele Nationale ale Romaniei poate va da o idee de unde sa incepeti.
- Intrati pe [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,sunt cadru militar m.a.i.urmeaza a îmi pregăti dosarul ... Nicolae1974 Nicolae1974 Buna seara,sunt cadru militar M.A.I.urmeaza a îmi pregăti dosarul pt a ieși la pensie,înainte am mai lucrat in civilie la doua firme.La prima am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhivele pentru schela foraj extractie braila? brazil20 brazil20 Stiti cumva unde pot gasi aceste arhive? Vb. in numele mamei mele care doreste o adeverinta de vechime pentru pensionare. Am fost in combinatul de la Braila ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa public in monitorul oficial pierderea cartii ... Ferentz89 Ferentz89 Buna ziua, Vreau sa public in Monitorul Oficial pierderea cartii de munca ca urmare a raspunului de la casa de pensii privind nevalorificarea adeverintelor ... (vezi toată discuția)